Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Novinka
Fotopasca KW571

Fotopasca KW571

89,00 €
S DPH
Množstvo
Produkt dostupný

Kvalitné a ostré fotografie dokáže zaznamenávať až v rozlíšení 30 Mpx a video v HD kvalite 1080p.
Vďaka tomu vám neunikne ani ten najmenší detail na monitorovanom mieste. Fotografie si dokážete prehliadať rovno na farebnom LCD displeji zabudovaný priamo tele fotopasce ,čo znamená že sa nijako nepoškodí pri páde. Ďalšiu veľkú výhodu je robustný obal fotopasce ,maskovanie a kvalitné IP65 prevedenie proti vode.
Obrovskou výhodou fotopasce je slovenské menu a intuitívne ovládanie. Vďaka nemu vám nastavenie fotopasce a jej uvedenie do plnej prevádzky nezaberie viac ako pár sekúnd. Vyvolanie fotky je tak rýchle že oproti iným fotopascam dokáže spraviť viac fotiek za 1s.Fotopasca je skvelou voľbou na sledovanie a fotografovanie prírody a zvierat. Takisto je aj skvelým pomocníkom pre monitorovanie a stráženie revíru, posedov, objektov, chát, stavieb, čiernych skládok, pomôže vám odhaliť pytliactvo, budete mať dokonalý prehľad o dianí vo vašom revíri. Vďaka neviditeľnému infračervenému prísvitu je fotenie a snímanie videa pomocou tejto fotopasce absolútne nespozorovateľné, či už cez deň, alebo aj v noci. Výkonný prísvit s dosvitom až do 30 metrov a kvalitný CMOS senzor zabezpečia ostré a veľmi pekné fotografie aj v neosvetlených priestoroch počas noci. Pomocou týchto kvalitných fotografií dokážete jednoducho identifikovať zlodeja, vandala, či akéhokoľvek nežiaduceho návštevníka na vašom súkromnom pozemku. Takisto môžete neviditeľne sledovať a fotiť zver bez toho, aby ste ju vyrušili napríklad pri kŕmení. Fotopasca akceptuje pamäťové SD karty až do kapacity 32 GB. Dokáže tak uložiť niekoľko tisíc fotografií a nemusíte kartu každú chvíľu vymieňať. Napájaná je prostredníctvom 8ks AA batérií, pre extra dlhú výdrž odporúčame používať lítiové batérie. Fotopasca je pre vás ideálnym riešením, ak hľadáte fotopascu, ktorá veľa nestojí, ale stojí za veľa. Je jednoduchá na nastavenie a používanie, má všetky praktické funkcie a zároveň vysoký výkon. Všetko ukryté v kompaktnom a vodeodolnom tele s hmotnosťou iba 264 gramov.


Technická špecifikácia
Model: KW571
Max. Pixelov 30MP
Objektív: f=7.36mm F/NO:2.8 FOV=55°,HOV=42°
IR- blesk: 48*940nm LED
Displej: 2.4“ HD farebný displej
Rozlíšenie foto: 30M;16M;5M
Rozlíšenie Videa: 1920*1080; 1280*720 ; 640*480
PIR citlivosť: PIR so 4 úrovňami citlivosti: Vysoká / Normálna / Nízka / Automatická
Rýchlosť spúšte: Foto: < 0.25 s, Video: <0.6s
Interval:1sek.-60min. programovateľné
Počet záberov: 1-9 programovateľné
Dĺžka videa: 5-60sek. programovateľné
Napájanie: 8×AA ;DC12V
Prevádzková teplota: -20 -60? (skladovacia teplota:-30-70?)
Prevádzková vlhkosť: 5% - 90%
Odolnosť: IP67
Rozmery: 130 x 99 x 55 mm
248842
Nový produkt